Så beställer du catering i Stockholm till ditt bröllop

Din bröllopsdag är en av de viktigaste och mest minnesvärda dagarna i ditt liv. Samtidigt finns det också mycket som ska planeras och arrangeras till den stora dagen. Därmed är ett av de största besluten som du har att fatta det som har med mat och dryck att göra. Men faktum är att du enkelt kan beställa catering i Stockholm till ditt bröllop. Läs vidare så berättar vi hur du gör detta!

4 tips kring att beställa catering i Stockholm till den stora dagen

Genom att följa dessa steg kan du beställa catering i Stockholm till din stora dag:

  • Bestäm din budget. Innan du börjar leta runt bland de cateringfirmor som är verksamma i huvudstaden bör du ha en budget. Därför är det första steget att bestämma en budget för mat och dryck till den stora dagen. Genom att göra detta kan du sedan begränsa urvalet av cateringfirmor utifrån vilka som erbjuder tjänster som ryms inom din budget.
  • Börja planera tidigt. Det är viktigt att du börjar planera för mat och dryck tidigt under planeringens gång. Allra helst bör du knyta till dig en leverantör av tjänster inom catering i Stockholm så tidigt som sex till åtta månader i förväg. På så vis får du gott om tid att ta in och jämföra offerter, begära smakprov och sedan fatta ett slutgiltigt beslut.
  • Ta lokalen i beaktande. Det är viktigt att du har hänsyn till lokalen när du beställer cateringtjänster. Lokalen kommer nämligen spela en viktig roll för vilken sorts tjänster du kan tänkas behöva. Till exempel kanske det finns ett komplett kök i anslutning till lokalen. Om så är fallet har du betydligt fler alternativ att välja bland än om så inte är fallet.
  • Bestäm hur menyn ska se ut. Det är värt att fundera kring hur menyn ska utformas till ditt bröllop. Har du till exempel tänkt att ni ska äta en traditionell bröllopsmiddag eller kanske bjuda på buffé? Vilka typer av maträtter vill du och din partner äta på den stora dagen? Det finns många frågor att besvara när menyn ska utformas. Tänk även på att vissa gäster kanske inte tål alla rätter.